Hotel Laguna
Hotel Laguna - Онлайн резервиране
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
Крайморие Hotel LAGUNA- ИДЕАЛНОТО МЯСТО ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА - В бургас, нощувка в крайморие, настаняване

Крайморие хотел Лагуна работи целогодишно. Предлага изгодни цени за нощувки ! В бургас, нощувки в крайморие, настаняване в крайморие, kraimorie, burgas, beach, beaches, Black Sea, Bulgaria, Sozopol, bay,caca, midi, rapani, laguna, хотел Лагуна Крайморие - хотел в Бургас. Резервация, цена на човек, настаняване, стаи под наем. Бургас хотел Лагуна Крайморие....

Цена: 20 лева
РЕСТОРАНТ
Laguna - Restaurant & Pizza

ВИЛЕН КОМПЛЕКС "РОСЕН"
Rosen House for Sale

КАРТА
Hotel Laguna Map

Породични хотел "Лагуна Краиморие
  За нас је задовољство да вам честитам уз срдачну добродошлицу. Ми у потпуности су на располагању да Вам пријатан и незабораван боравак. На следећим страницама ћете пронаћи исцрпне информације о објектима и услугама у нашем породични хотел. Ми верујемо да је све ово ће бити корисно за вас. Наша жеља је да се континуирано побољшање наших услуга и гарантујемо најпријатније рекреацију. Биће нам драго да достави највише генијалан начин на који ви желите. Тако ће радо прихватити ваше предлоге, желите да пошаљете нама.
Желимо Вам угодан боравак!

Породични хотел "Лагуна - све ради око годину дана има 3 једнокреветне, 10 двокреветних, 3 трокреветне собе и 2 имају само апартамента.Всицхки. Сани. УЦ и приватне балконе. Они су стилски и модерно опремљени као они импресионирају своје удобности, што га чини идеалним избором за градски хотел и омогућава угодан боравак, краткотрајно опуштање и летњи одмор имају кабловску ТВ, интернет, фрижидер и климатик.Намира да тихо локацији са лепим погледом преко Црног мора и централни део Краиморие, око 300 метара од мора и плаже. Хотел има панорамски терасу са погледом на море, ресторанима и бесплатан паркинг за возила гостију. Опционо доручак ручак и вечеру.

  Даљина:

- Аеродром: 35 км
- Железничка станица: 10 км
- Аутобус СТОП: 0,010 км
- Центар: 0.1 км
- Плажа: 0,250 км
- Шума: 0,500 км
- Трговина: 0,010 км
- Болница: 10 км
- Апотека: 0,200 км

- 20 км од Созопол

- 1-2 км од заштићених подручја "пода"
- 6 км обале је по величини острво у Црном мору - Ст Анастасија

Резервишите одмах!

Времето


Валутни курсове


Календар

Beach Hotel Laguna Kraimorie,Burgas,Bulgaria

Популяризирайте Вашата страница също