Hotel Laguna
Hotel Laguna -
Hotel LAGUNA- - , ,

. ! , , , kraimorie, burgas, beach, beaches, Black Sea, Bulgaria, Sozopol, bay,caca, midi, rapani, laguna, - . , , , . ....

: 20
Laguna - Restaurant & Pizza

""
Rosen House for Sale

Hotel Laguna Map

Družinski hotel "Laguna" Kraimorie
  Za nas je z veseljem čestitam vam prisrčno dobrodošlico. Smo povsem na razpolago, da bi vam prijetno in nepozabno bivanje. Na naslednjih straneh boste našli izčrpne informacije o zmogljivosti in storitev v naši družinski hotel. Verjamemo, da se bo vse to koristno za vas. Naša želja je, da nenehno izboljšati naše storitve in vam zagotavlja najbolj prijetno rekreacijo. Z veseljem vam bomo dostaviti najbolj briljantno tako, kot želite. Tako vam bo z veseljem sprejel vaše predloge, ki ga želite poslati k nam.
Želimo vam prijetno bivanje!

Družinski hotel "Laguna" - deluje vse leto ima okoli 3 enoposteljnih sob, 10 dvoposteljnih sob, 3 troposteljne sobe in 2 apartamenta.Vsichki samo. Sani. WC in zasebnimi balkoni. Opremljene so elegantno in moderno, saj navdušil z njihovo udobje, zaradi česar je idealna izbira za mestni hotel in omogoča prijetno bivanje, kratkoročna sprostitev in poletne počitnice imajo kabelsko televizijo, internet, hladilnik in klimatik.Namira na tiho lokacijo z lepimi pogledom preko Črnega morja in osrednji del Kraimorie, približno 300 metrov od morja in plaže. Hotel ima panoramsko teraso s pogledom na morje, restavracija in brezplačno parkirišče za avtomobile gostov. Izbirni zajtrk kosilo in večerjo.

  Distance:

- Letališče: 35 km
- Železniška postaja: 10 km
- Bus Stop: 0,010 km
- Center: 0,1 km
- Plaža: 0,250 km
- Forest: 0,500 km
- Trgovina: 0,010 km
- Hospital: 10 km
- Lekarna: 0,200 km

- 20 km od Sozopol

- 1-2 km od zaščiteno območje "poda"
- 6 km morju je največji otok v Črnem morju - St Anastasia

Book Now!Beach Hotel Laguna Kraimorie,Burgas,Bulgaria